• Acasă
  • Proiecte
  • Finalizate
  • Interes sporit în județul Alba în rândul angajaților față de oportunitățile oferite de procesul învățării pe tot parcursul vieții

Interes sporit în județul Alba în rândul angajaților față de oportunitățile oferite de procesul învățării pe tot parcursul vieții

antet4

20.05.2015

Fundația Româno-Germană de Pregătire și Perfecționare Profesională în Domeniul Construcțiilor Timișoara în calitate de solicitant şi lider al Parteneriatului dintre Fundația Româno-Germană de Pregătire și Perfecționare Profesională în Domeniul Construcțiilor Timișoara (www.frgtim.ro), Asociația Evanghelistică și de Caritate “Isus Speranța României” (www.isussperantaromaniei.ro), S.C. TOP MEDIAS.R.L. (www.cursuri-calificare-plasare.ro) şi Asociația TRADITION GROUP (www.traditiongroup.ro) derulează din luna martie 2015, în județele Caraș-Severin, Alba și Timiș, proiectul “Cursuri de calificare în domenii inovative pentru angajații fostelor zone industrializate din Regiunile Vest și Centru”. Acest proiect este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 „Investeşte în oameni”.

Având ca obiectiv general creșterea nivelului de calificare și a competitivității profesionale a persoanelor angajate pe piața muncii din Regiunile Vest și Centru din foste zone industrializate printr-o abordare a învățării pe tot parcursul vieții și prin dezvoltarea și furnizarea unor programe inovative, complexe și flexibile de formare profesională (calificare) în domenii economice aflate în dezvoltare (conform direcțiilor de politică industrială), dar care înregistrează un deficit de persoane calificate, proiectul a reușit să deruleze deja în județul Alba activități:

-de promovare adresate angajaților și angajatorilor privind beneficiile participării la programele de FPC care oferă calificare completă/recalificare.

-de sprijinire a angajaților în vederea participării la FPC pentru obținerea unei calificări sau pentru creșterea nivelului de calificare.

2222 3333

În urma acestor activități și întâlniri organizate au fost identificate peste 130 de persoane angajate din orașul Câmpeni, care și-au manifestat interesul față de oportunitățile oferite de proiect.

  • Bucerdea Vinoasă nr. 80
  • Județul Alba - România
  • E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

© 2017 - Tradition Group

Tradition Group membră a